Παναθηναϊκός-Πρόγραμμα: Θέλει πέντε βαθμούς σε τρία εκτός έδρας

Παναθηναϊκός: Μας ομορφαίνει ξανά τις μέρες μας!

Ο Παναθηναϊκός στα επόμενα τρία εκτός έδρας παιχνίδια έχει δύσκολη αποστολή στη Super League και καλείται ν’ ανταποκριθεί, προκειμένου να παραμείνει όσο γίνεται πιο κοντά στην κορυφή αν η ΑΕΚ πάρει το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι να κλείσει ο δεύτερος γύρος και στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να πάει στα playoffs με όσο γίνεται καλύτερες συνθήκες. Οι πράσινοι μπορεί να έχασαν το +8 του πρώτου μισού, ωστόσο πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και καλούνται ν’ αντιδράσουν.

Τα επόμενα τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Άρη, Ολυμπιακό και Ατρόμητο είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και στον Παναθηναϊκό καλούνται να πάρουν όσο δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Συγκεκριμένα στόχος του Τριφυλλιού είναι να πάρει πέντε βαθμούς σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια κι αν μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερους.

Ουσιαστικά, για να έρθουν αυτοί οι πέντε βαθμοί, θα πρέπει να έρθει ένα διπλό και δύο ισοπαλίες. Με απλά λόγια ο Παναθηναϊκός στοχεύει στο να βγάλει τις δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις χωρίς ήττα και με μία νίκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News