Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει σε επιλογές ψαγμένες

H βαθμολογία της Basket League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του Μεσολογγίου

Οι επιστήμονες προεξοφλούν 4ο κύμα της πανδημίας μετά το καλοκαίρι με ότι κι αν σημαίνει αυτό για τα οικονομικά των ομάδων.

Όλα δείχνουν πως για μια ακόμα σεζόν η ΚΑΕ θα ακολουθήσει την πεπατημένη… έσοδα-έξοδα, ελπίζοντας το ρίσκο της πολύ χαμηλής επένδυσης σε αθλητές-προπονητή να της βγει.

Για να συμβεί αυτό πρέπει ειδικά οι μεταγραφικές κινήσεις να είναι «ψαγμένες» στο μέτρο του δυνατού βάσει του περιορισμένου μπάτζετ που διαθέτει πλέον ο μόνιμος πρωταθλητής. Κάτι που συνέβη πέρσι με τους Νέντοβιτς και Σαντ Ρος.

Ειδικά του Κουβανού η μεταγραφή προκάλεσε έκπληξη αφού ο αθλητής ήρθε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στόχευσε για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός τον Σαντ Ρος; Είχε τους κατάλληλους ανθρώπους για να πάρει σχετικές πληροφορίες.

Ηθελε τον Σέρβο μπόμπερ; Επίσης είχε ανθρώπους για να μάθει τι μπορεί να προσφέρει και τι ρόλο πρέπει να έχει στην ομάδα. Ένα τηλέφωνο του Αλβέρτη και ακόμη περισσότερο του Διαμαντίδη είναι αρκετό για να δοθούν όλες οι πληροφορίες από ανθρώπους που σέβονται κι έχουν συνεργαστεί με τους πρώην αρχηγούς του Παναθηναϊκού που λεφτά μπορεί να μην διαθέτει πια πολλά, αλλά έχει ένα brand σεβαστό σε όλο τον πλανήτη…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News