Παναθηναϊκός: Η ατάκα με τη νίκη επί της ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Η ατάκα με τη νίκη επί της ΑΕΚ!

Μετά τη λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι παντού στη Λεωφόρο άκουγες την ίδια ατάκα: «Που να μπουν στην εξίσωση κι οι Βέρμπιτς-Μπερνάρ».

Πέρσι υπογραμμίσαμε την ανάγκη των πρασίνων για παίκτες που θα «ανοίξουν» το γήπεδο στην επίθεση ώστε να υπάρχει πλαίσιο να είναι ακόμα πιο παραγωγικό το επιθετικό παιχνίδι.

Η αδυναμία αυτή του Παναθηναϊκού τον «ταβάνιασε» πέρσι κι υπήρξε ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους έμεινε κάτω και από τον Αρη στη βαθμολογία.

Φέτος είναι φανερό ότι οι πράσινοι κατανόησαν την συγκεκριμένη ανορθογραφία και δούλεψαν ώστε να ασφαλιστούν σε αυτόν τον τομέα.

Ο Παναθηναϊκός έχει απλώσει κατά μήκους του ρόστερ τρεις ποιοτικούς παίκτες στα πρόσωπα Σποράρ (ο οποίος εκτός των άλλων έχει και παιχνίδι με πλάτη στο τέρμα), Βέρμπιτς, Μπερνάρ οι οποίοι θα φροντίσουν για τη τήρηση του spacing που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά μια επίθεση με όσο το δυνατόν περισσότερους αναμεμειγμένους πράσινους. Το ταβάνι σε αυτή την περίπτωση είναι υψηλό, χωρίς όρια…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News