Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Δεν γίνεται να απουσιάζει

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Κώτσιρα

Δύσκολα δεν θα πάρει φανέλα βασικού ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο παιχνίδι της Τσεχίας.

Ο μικρός ήταν καλός στα φιλικά, γενικά σου επιτρέπει να παίζεις με ένα χαφ περισσότερο και να έχεις καλύτερο έλεγχο στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Με επιπλέον κεντρώο θεωρητικά έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην κυκλοφορία μπάλας.

Είναι απαραίτητος ο Σωτήρης για να μην είναι στατικός ο Παναθηναϊκός, να καλύπτει γρήγορα χώρους και να πιέζει αποτελεσματικά.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ είναι αυτός που με τις παγίδες που στήνει, το κάθετο παιχνίδι του, τα φάουλ που κερδίζει, κάνει την διαφορά στην τακτική του προπονητή. Αν και ακόμα του λείπει η …αλητεία έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε 6άρι υψηλής κλάσης.

Παίζοντας ως εσωτερικός μέσος έχει την ευχέρεια να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή, να πιέσει στην προσπάθεια αρχικής ανάπτυξης του αντιπάλου, να κλέψει μπάλες. Ο Έλληνας μέσος δεν γίνεται να απουσιάζει από το πρώτο παιχνίδι σου στην Ευρώπη μετά από χρόνια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News