Παναθηναϊκός: Χρήσιμη μεταγραφή, έχει το στυλ του Παππά

Παναθηναϊκός: Χρήσιμη μεταγραφή, έχει το στυλ του Παππά

Ελπίζουμε να μην ατονήσει το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Μουράτο του Λαυρίου.

Το παιδί έκανε εξαιρετική σεζόν και κόντρα στον Παναθηναϊκό στους τελικούς ήταν ανταγωνιστικότατο, κουβαλώντας σχεδόν μόνος του μια ομάδα με μπάτζετ 300.000 ευρώ.

Στο στυλ μας φέρνει λίγο σε Νίκο Παππά, είναι πολύ επιθετικός παίκτης κι αυτό είναι από μόνο του είδηση.

Το μπάσκετ μας, βλέπετε, έχει σταματήσει να βγάζει περιφερειακούς που κάνουν διαφορά: γεμίσαμε ρολίστες που ελπίζουν να κάνουν καριέρα παίζοντας δέκα λεπτά και βάζοντας τρία σουτ.

Στις μικρές Εθνικές βλέπεις παιδιά, που παίζουν μόνο άμυνα – έχουμε ερωτευτεί ένα μπάσκετ που παίζεται με …φουστανέλες στο οποίο οι προπονητές χτίζουν καριέρες πείθοντας τους πάντες ότι το να κυλιέσαι στα παρκέ, είναι χρησιμότερο από το να χτίσεις μια ωραία επίθεση.

Κάνεις …αμάν να βρεις παίκτη που το σουλούπι κι ο τρόπος παιχνιδιού του δείχνει πως ο δρόμος προς την επιτυχία ταυτίζεται και με τη δημιουργία, την παραγωγικότητα, την υπέρβαση. Τέτοιος είναι ο Μουράτος.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News