Παναθηναϊκός: Αυτές οι σκέψεις να μην «μπουν» στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια για την Ευρωλίγκα ακολουθούν (απέναντι σε Μπολόνια και Βιλερμπάν) για τον Παναθηναϊκό με το κλίμα να είναι βαρύ κι ασήκωτο.

Δύο τριαντάρες στην πλάτη σε Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη δεν είναι λίγο πράγμα, έχοντας χάσει και 8ο σερί ντέρμπι από τους απέναντι, μαζί και το Σούπερ Καπ.

«Χτυπημένοι», «τσαλακωμένοι» οι πράσινοι στο ξεκίνημα τους, καλούνται να βγάλουν εγωϊσμό. Το κλαμπ βίωσε άσχημη βραδιά στην Πόλη απέναντι στη Φενέρμπαχτσέ, το χειρότερο είναι ότι οι συντριβές έγιναν συνήθεια, το κλαμπ όταν «πέφτει» το κάνει και με εκκωφαντικό θόρυβο.

Η Αλμπα προ εβδομάδες σε διέσυρε και δεν έπαιζε και πλήρης! Εκεί που νικάς στην Μπασκόνια και παίρνεις λίγο θάρρος να η νέα κατραπακιά στην Κωνσταντινούπολη, απόδειξη του γεγονότος ότι η ομάδα δεν παίζει μπάσκετ.

Οι πράσινοι έχουν λίγες ώρες μπροστά τους να βάλουν τις σκέψεις τους σε τάξη κι ίσως να προβούν σε μικρές «προσαρμογές» (είτε αυτές αφορούν διαχείριση rotation, είτε το playbook του προπονητή) ώστε να βελτιώσουν την εικόνα και κυρίως να μπουν σε μονοπάτι της αγωνιστικής ανόδου.

Εύκολο δεν είναι γιατί οι παίκτες ξέρουν τι γράφεται για εκείνους, πολλοί ήδη θεωρούν χαμένη τη σεζόν, αλλά το ζήτημα είναι να μην επιτρέψουν οι αρμόδιοι τέτοιες σκέψεις να «μπουν» στα αποδυτήρια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News