Οι λόγοι δυσαρέσκειας του Δώνη - Ρόκα και Αλαφούζος σε αντίθετο «ρεύμα»

Οι λόγοι δυσαρέσκειας του Δώνη - Ρόκα και Αλαφούζος σε αντίθετο «ρεύμα»

Ο Γιώργος Δώνης αιφνιδίασε τους πάντες με τις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας λόγο ακόμη και για την «έξοδό» του το καλοκαίρι από τον σύλλογο.

Εκεί που κανείς νόμιζε πως ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο του σε οικονομικά, μεταγραφικά και αγωνιστικά ζητήματα, ο πράσινος τεχνικός ήρθε και τους διέψευσε.

Ο Δώνης παραδέχτηκε πως το κλίμα δεν είναι καλό μεταξύ του προπονητικού σταφ και της διοίκησης, παρόλο που θα έλεγε κάποιος πως η αγωνιστική άνοδος της ομάδας θα’χει φέρει ευχάριστα αποτελέσματα.

Ποιοι οι λόγοι της δυσαρέσκειας του Δώνη;

  • Η διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση στις ανανεώσεις των συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών και οι… υποσχέσεις(όπως αυτή του Γιάννη Αλαφούζου προς την μητέρα του Βαγιαννίδη) για εγγυημένο χρόνο συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
  • Ο τρόπος που κινήθηκε το κλαμπ στην μεταγραφική υπόθεση του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός στόπερ αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, βρισκόταν πάντα στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ο Δώνης θεωρεί πως το έμψυχο δυναμικό δεν έχει ανάγκη από ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.
  • Κάποιες κινήσεις του συλλόγου σχετικά με την ανανέωση συμβολαίου του γιου του,  Χρήστου Δώνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News