Ο πιο αδικημένος παίκτης του Παναθηναϊκού!

Πράσινος «Δούρειος Ίππος» στο Βικελίδης!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε το καλοκαίρι του ’18 τον Αργύρη Καμπετσή, η «αρπαγή» του οποίου από την Ντόρτμουντ αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα για τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε το καλοκαίρι του ’18 τον Αργύρη Καμπετσή, η «αρπαγή» του οποίου από την Ντόρτμουντ αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα για τον Νίκο Νταμπίζα.

Εκείνη τη σεζόν ο 20χρονος επιθετικός είχε κάνει 14 συμμετοχές με την U-23 της Ντόρτμουντ (στη Δ’ Κατηγορία της Γερμανίας) και άλλες τρεις στο UEFAYouthLeague, πετυχαίνοντας μάλιστα χατ-τρικ σε ένα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς ήταν τετραετές και για μην πληρώσει ούτε ευρώ ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να κάνει μια «θυσία»: να δελεάσει τον παίκτη με την υπόσχεση ότι στη νέα ομάδα του θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το παιδί το 2018 έπαιζε κερδίζοντας τις εντυπώσεις μαζί με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τον Γιάννη Μπουζούκη και ξαφνικά από την Πρωτοχρονιά του 2019 ο σύλλογος άρχισε να πυροβολεί τα πόδια του εξαφανίζοντας τα νεαρά παιδιά, φανερώνοντας απροθυμία να επενδύσει στην εξέλιξη τους.

Ο Καμπετσής είναι ποδοσφαιριστή με αδιευκρίνιστο ταβάνι κι όμως παρά το ελπιδοφόρο του ξεκίνημα μπήκε στον …πάγο για να παίζει στη θέση του κάποιος…Ομρι Αλτμαν! Αγωνιστικά να το δούμε είναι να απορεί κανείς για ποιο λόγο τόσο καιρό οι προπονητές επέλεγαν να παίζουν με Κολοβούς, Αλτμαν κι ο Αργύρης δεν θεωρούνταν άξιος ούτε καν να εναλλάσσεται στην κορυφή της επίθεσης ως αλλαγή.

Ως…εξτρέμ τον υπολόγιζε ο Γιώργος Δώνης με το παιδί διακριτικά να λέει πέρσι στη Nova ότι η κανονική του θέση είναι φορ.

Αν επιχειρούσαμε μια σύγκριση ο νεαρός έχει κάθε λόγο να νιώθει αδικημένος βλέποντας τόσο καιρό να παίζουν στη θέση του παιδιά που ούτε την τεχνική του διαθέτουν (Περέα), ούτε το σφρίγος του (Κολοβός), ούτε την κίνηση στο χώρο που έχει αυτός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News