Μολό: Του... χρόνο σε νέο ρόλο!

Μολό: "Είμαι ο λάθος άνθρωπος για να μου κάνετε αυτή την ερώτηση"

Τα δίνει όλα ο Γιοάν Μολό για να του ανανεωθεί το συμβόλαιο, όντας αρκετά καλός παίζοντας σε άναρχο (μέχρι πρότινος) σύνολο με λάθος κατανομή ρόλων σε μια κλασσική… ακαταλαβίστικη παναθηναϊκή version ποδοσφαίρου.

Παράσημο για τον Γάλλο ότι διατήρησε υψηλά τα ποσοστά της δημοφιλίας ανάμεσα σε οπαδούς και συμπαίκτες (που το φθινόπωρο δεν έβλεπαν με καλό μάτι την επανεργοποίησή του από τον Μπόλονι), του χρόνου αν μείνει ανάμεσά μας έχουμε την εντύπωση ότι ως δεξί μπακ χαφ (έχοντας μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης ως κύριος δημιουργός) θα φανεί περισσότερο δημιουργικά.

Μην ξεχνάμε για τι ποδοσφαιριστή μιλάμε.

Πρόκειται για έναν ικανό one on one παίχτη με μεγάλο ταλέντο…βύθισης στα αντίπαλα καρέ, το παιδί έχει κάνει μεγάλα συμβόλαια στο παρελθόν όντας εντυπωσιακός κι αποτελεσματικός πηγαίνοντας προς τα μέσα ειδικά απέναντι σε …κόσμο, έχοντας εμπιστοσύνη στη ντρίμπλα του, χωρίς να φοβάται διόλου την επαφή.

Ελπίζουμε να έχει την ίδια άποψη κι ο κόουτς, αφήνοντάς τον του χρόνου να καλπάσει περισσότερο.

Σήμερα 100% ο παίκτης έχει εντολές να μην περνά πολλές φορές τη σέντρα.

Ο Γιοάν δίνει μεγαλύτερη αξία στο να επιλέγει να παράγει μέσα από το ομαδικό σύστημα, ειλικρινά δηλώνουμε αρκετά αισιόδοξοι γι’ αυτόν και τη πορεία του στην Ελλάδα εφόσον μπει σε mood… εξολοθρευτή και βγάλει περισσότερη σιγουριά στις κινήσεις του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News