Μακέντα: Προτάθηκε σε Ουνιόν & Στουτγκάρδη - Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός

Συγκλονιστικός Μακέντα: «Υπερήφανος για την ομάδα μας»

Το περασμένο καλοκαίρι, η Φέγενορτ κατέθεσε επίσημη πρόταση 750.000 ευρώ όμως οι πράσινοι την απέρριψαν διότι δεν ήθελαν να μπουν σε διαδικασία αναζήτησης βασικού φορ ενώ η ομάδα χτιζόταν.

Φέτος λόγω της παρουσίας και του Καρλίτος τα δεδομένα για τον Φεντερίκο Μακέντα είναι διαφορετικά.

Ενδεχόμενο να του καταθέσει ο Παναθηναϊκός πρόταση επέκτασης με διπλάσιες απολαβές όπως θα επιθυμούσε κι ο ίδιος δεν υπάρχει και η πώλησή του στο εξωτερικό μοιάζει μονόδρομος απ τη στιγμή που και ο ίδιος θέλει να παίξει ξανά σε ένα πρωτάθλημα πρώτης γραμμής.

O Ιταλός, σύμφωνα με τη Sportday, έχει προταθεί σε γερμανικούς συλλόγους και το όνομά του φέρεται να βρίσκεται ήδη στα μπλοκάκια της Ουνιόν Βερολίνου και της Στουτγκάρδης.

Επίσημη προσέγγιση δεν υπάρχει προς το παρόν ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε όχι σε μία προσφορά που θα πλησίαζε το 1 εκατ ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News