Η σεζόν τώρα ξεκινά!

Η σεζόν τώρα ξεκινά!

Για τον Παναθηναϊκό η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Ίσα- ίσα που τώρα αρχίζει. Ο ρεαλιστικός στόχος του φετινού Παναθηναϊκού δεν είναι άλλος από το νταμπλ, να κατακτήσει δηλαδή το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα.

Σε μια χρονιά που δεν είναι καθόλου εύκολη. Σε μια χρονιά όπου μπορεί να θεωρείται φαβορί στην Ελλάδα, όπως έχετε δει όμως οι αντίπαλοί του πιστεύουν ότι μπορούν να τον «δαμάσουν». Δε ξέρουμε αν θα τα καταφέρουν, είναι δύσκολο. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που το πιστεύουν. Τυχαία είπε τις προάλλες ο προπονητής της ΑΕΚ ότι περιμένουμε τον Παναθηναϊκό στα Λιόσια;

Πέρσι ακόμα πόσες φορές ακούσαμε τους ανθρώπους του Προμηθέα να εκστομούν τη λέξη «πρωτάθλημα»; Εδώ σε νίκησε δις το Λαύριο και την 1η αγωνιστική σε έβαλε από κάτω ο Άρης παρότι στο ημίχρονο του έριχνες 20 πόντους.

Οι αντίπαλοι έχουν …μυρίσει αίμα κι όσο είσαι ασόβαρος τόσο περισσότερο θα το πιστεύουν. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να είναι «χαλαρός» ούτε στους αγώνες που δεν έχουν ενδιαφέρον. Αλλά να είναι μια ομάδα γεμάτη πάθος κι ενέργεια. Διότι πολύ απλά ο φετινός Παναθηναϊκός δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ αντίπαλο σίγουρο!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News