Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την επίθεση σε φίλο του

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την επίθεση σε φίλο του

Την ώρα που οι φίλοι του Παναθηναϊκού πανηγύριζαν μαζί με τους παίκτες την κούπα του Λιγκ Καπ, ομάδα κουκουλοφόρων ντυμένοι στα μαύρα, μπήκαν στο γήπεδο ενώ δεν είχαν παρακολουθήσει το ματς από τις εξέδρες και προκάλεσαν ένταση!

Ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων που δήλωσε πως είναι από τη Θύρα 13 εισέβαλλε στο κλειστό του Αγίου Θωμά μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τον Παναθηναϊκό και χάλασε τη γιορτή των «πράσινων».

«Είχαν στόχο να χαλάσουν την μεγάλη γιορτή του Παναθηναϊκού» τόνιζαν άνθρωποι της ομάδας λίγη ώρα μετά το συμβάν και επισήμαναν πως μπήκαν στο γήπεδο μετά το φινάλε του αγώνα.

Κατά την διάρκεια των γενικών πανηγυρισμών, δύο εξ’ αυτών πλησίασαν ένα φίλο του Προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τον χτύπησαν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλος να είναι έξαλλος με το περιστατικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News