Έρχεται στην Αθήνα ο Πασκουάλ!

Η λύση είναι μονόδρομος

Αν και την Τετάρτη η περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ έδειχνε να απομακρύνεται για τον “Εξάστερο” της τελευταίες ώρες ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό!

Ο manager του Καταλανού προπονητήβρέθηκε στην Αθήνα και είχε ομιλία με τον Μάνο Παπαδόπουλο. Μάλιστα στην Αθήνα αναμένεται άμεσα και ο ίδιος ο Πασκουάλ, προκειμένου να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

[ads2]

Μετά τα συνεχόμενα «όχι» από τους “Σάρας” και Πρίφτη καθώς επίσης και την “μουρμούρα” που έφερε στους οπαδούς του “τριφυλλιού” η περίπτωση Γκέρσον, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ το… πήρε πάνω του και αποφάσισε ότι πρέπει το θέμα του προπονητή να κλείσει άμεσα με μία αξιόπιστη λύση! Γι’ αυτόν τον λόγο επικοινώνησε και πάλι με τον Σέρβο ατζέντη του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Στην πρώτη τους επαφή, Ο Πασκουάλ, αν και είχε και τις δεύτερες σκέψεις του -λόγω των πολλών αλλαγών προπονητή που έχουν κάνει οι “πράσινοι” την τελευταία τετραετία-, δήλωσε διατεθειμένος να αναλάβει τη δουλειά αν ικανοποιούνταν πλήρως οι όροι που έθεσε. Δηλαδή, δύο μεταγραφές, υψηλό (για τα “πράσινα” δεδομένα) μισθό και κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Πλέον αναμένονται σύντομα οριστικές εξελίξεις! H ανάγκη απόκτησης προπονητή είναι άμεση αφού ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια για την Ευρωλίγκα (μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ) με Μπάμπεργκ και Ερυθρό Αστέρα.

Ταμείο με την Πανάθα. Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News