Επίσημο: Μέσα ο Γιόβιτς - Η 12αδα του Παναθηναϊκού

Επίσημο: Μέσα ο Γιόβιτς - Η 12αδα του Παναθηναϊκού

Μετά από τις διαδοχικές αναβολές αγώνων λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση, αφού φιλοξενεί την Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (28/1, 21:00, Novasports Prime).

Θυμίζουμε ότι αναβλήθηκαν τα ματς των «πράσινων» με Ηρακλή για τη Stoiximan Basket League (24/1) και το εξ αναβολής με Ζαλγκίρις (26/1), ενώ οι παίκτες του Πρίφτη δεν κατάφεραν να προπονηθούν εξαιτίας του χιονιά. Στην τελευταία υποχρέωσή του, το «τριφύλλι» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε 82-81 στην έδρα της Εφές.

Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και υποχώρησε στο 4-15. Από ‘κει και πέρα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, αλλά και του Ντάριλ Μέικον, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα. Αντιθέτως, ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και δηλώνουν διαθέσιμοι οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Κατά τα λοιπά, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς. Οι επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη:

Μποχωρίδης, Μαντζούκας, Καββαδάς, Νέντοβιτς, Αβδάλας, Γιόβιτς, Σαντ Ρος, Έβανς, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News