Ετοιμάζει επίσημη διαμαρτυρία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη διαιτησία!

Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα διαμαρτυρηθεί και επίσημα για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία κόντρα στην Μπασκόνια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρώτο, να εκφράζει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για την ανεπανάληπτη απόφαση των διαιτητών να ακυρώσουν τρίποντο του Μπέικον για ανύπαρκτο αντι-αθλητικό του Γκριγκόνις.

Ήταν μια φάση που κόστισε 7 πόντους στη ροή του αγώνα, δηλαδή σε ματς που κρίθηκε με πέντε πόντους διαφορά. Τι ακριβώς συνέβη;

Η Μπασκόνια είχε αιφνιδιασμό, αστόχησε, ο Γκριγκόνις είχε μια φυσική επαφή με αντίπαλο, οι πράσινοι έβγαλαν αιφνιδιασμό, ευστόχησαν σε τρίποντο και οι διαιτητές πήγαν στο instant replay.

Εκεί ανακάλυψαν αντιαθλητικό του Γκριγκόνις, ακύρωσαν το τρίποντο του Μπέικον και η Μπασκόνια πήρε δυο βολές και καλάθι. Απίθανα πράγματα και αναμένεται επίσημη αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News