Εφιαλτικό... Σάββατο για Καμπετσή, Κολοβέτσιο και... Ρινάλντι - «DNP» Νιάς και Σανκαρέ! (vids)

Εφιαλτικό... Σάββατο για Καμπετσή, Κολοβέτσιο και... Ρινάλντι - «DNP» Νιάς και Σανκαρέ! (vids)

Δεν κατόρθωσαν να φέρουν αποτελέσματα για τις ομάδες του οι Αργύρης Καμπετσής, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Λαουτάρο Ρινάλντι. Θριάμβευσε η Τζιρεσουνσπόρ χωρίς Σανκαρέ, λογική… ισοπαλία για τη Λιλ χωρίς Νιάς.

Ήττα – σοκ υπέστη η Βίλεμ του Καμπετσή από την Γκόου Αχέντ Ινγκλς μέσα στην έδρα της με 1-0. Ο Έλληνας επιθετικό πέρασε ως αλλαγή στο γήπεδο στο 64ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Βασικός έπαιξε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Κολοβέτσιος στην Καϊσέρισπορ, αλλά δεν τα κατάφερε εκτός έδρας απέναντι στη Ρίζεσπορ (1-0).

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η Αλδοσίβι γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ταγιέρες με τον Λαουτάρο Ρινάλντι να παίζει από το 61 και μετά.

Από το πάρτι της Τζιρεσουνσπόρ έλειψε ο Σανκαρέ στην ευρεία εκτός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας με 4-0. Τέλος, ο Νιάς δεν συμπεριλήφθηκε καν στη 18άδα για το ματς της Λιλ με τη Ναντ που έληξε ισόπαλο 1-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News