Δεν «ενόχλησαν» τον Μπέικον, καλύτερα για τον Παναθηναϊκό

Ο Μπέικον παίζει μπάσκετ άλλου επιπέδου!

Με τον Γκριγκόνις από την αρχή της σεζόν να καταγράφει χαμηλές πτήσεις και τον Πολωνό να είναι σε κατάσταση προσαρμογής η επίθεση του Παναθηναϊκού στερούταν τον άσο που θα παίξει πάνω στις αντίπαλες άμυνες και θα δημιουργήσει ρήγμα.

Όταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς έλεγε ότι έψαχνε ψηλό απορούσαμε για το πόσο ψηλά θα έφτανε το κλαμπ χωρίς να έχει “κάθετο” παίχτη.

Οι 18 πόντοι μ.ο του Ντουέιν Μπέικον σε λίγα ματς με την πράσινη φανέλα έφεραν ψυχολογική ανάταση στην ομάδα και στον κόσμο της σε μια δύσκολη ψυχολογικά στιγμή για τον Παναθηναϊκό.




Οι ήττες άρχισαν να μαζεύονται κι η αμφιβολία να φουντώνει. Ο Αμερικανός μπήκε στο παρκέ και με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του αμέσως έλαμψε.

Δείγμα χαρακτήρα και πνευματικής σκληράδας για ένα παιδί που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν παρεξηγημένο στην ήπειρο με τις φήμες του άστατου χαρακτήρα του να δίνουν και να παίρνουν δικαιολογώντας γιατί τόσο καιρό τα …βαριά πορτοφόλια της Ευρωλίγκας δεν τον ενόχλησαν καν για περίπτωση συνεργασίας. Καλύτερα για εμάς…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News