Απίστευτες πιέσεις σε Κουρμπέλη από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αποχωρήσει!

Απίστευτες πιέσεις σε Κουρμπέλη από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αποχωρήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, τις τελευταίες ώρες συμβαίνει κάτι που ΔΕΝ έχει προηγούμενο, αφού η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πιέζει τον Δημήτρη Κουρμπέλη να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”, παρά τη θέληση του Έλληνα χαφ να παραμείνει στο “τριφύλλι”.

Οι μπροστινοί του μπροστινού εξανάγκαζαν με τηλεφωνικές κλήσεις έως και τα ξημερώματα της Τετάρτης τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”, καθώς η προσφορά από τους Θεσσαλονικείς θα είναι “σωτήρια για την ομάδα”, όπως του μετέφεραν.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αν και επέμεινε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τους “πράσινους”, έχει υποχωρήσει και είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ που του δίνει 550.000 ευρώ τον χρόνο (180.000 ευρώ/χρόνο παίρνει στον Παναθηναϊκό).

Όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά κατά τη διάρκεια της Τετάρτης. Ο ΠΑΟΚ έχει σταντ μπάι άλλον μέσο σε περίπτωση που χαλάσει τελικά η μεταγραφή του Κουρμπέλη, ο οποίος εφόσον αποχωρήσει θα το κάνει χωρίς να το θέλει!

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν φτάσει σε συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News