«Έσπασε» το συμβόλαιό του με την Αστάνα ο Καρλίτος (pic)

Εκτίει την ποινή κόντρα στην ΑΕΚ ο Καρλίτος

Ο Καρλίτος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά με τον ίδιο να ζητάει από τη διοίκηση της Αστάνα τη λύση του συμβολαίου του.

Μόλις δύο μήνες κράτησε η θητεία του 33χρονου επιθετικού στην Αστάνα.

Ο πρώην «πράσινος» με δική του πρωτοβουλία ζήτησε από τη διοίκηση των Καζάκων την πρόωρη λύση του συμβολαίου του, καθώς ο ίδιος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του ποδοσφαίρου της χώρας.

Αγωνίστηκε στην Premier Liga σε τρεις αγώνες και για μόλις 171 λεπτά δίχως να πετύχει κάποιο γκολ ή κάποια ασίστ.

Έπειτα από ένα εντυπωσιακό 6μηνο στη Λαμία η συνέχεια για τον Καρλίτος δεν ήταν η ανάλογη και για εκείνον, η σεζόν θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

«Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και για τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι της Αστάνα για να με αποτρέψουν από το να φύγω.

Ήταν η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου καριέρα και έχοντας αγωνιστεί σε παραπάνω από επτά διαφορετικές χώρες, που δεν κατάφερα να προσαρμοστώ σε μια χώρα και στην ποδοσφαιρική της καθημερινότητα. Εύχομαι στο σύλλογο καλή τύχη στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του Καρλίτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News