«Επιμένουν για Παναθηναϊκό και Πέλκα λόγω Ατζούν» - Το... ντόμινο με Μασούρα

«Επιμένουν για Παναθηναϊκό και Πέλκα λόγω Ατζούν» - Το... ντόμινο με Μασούρα

Δημοσίευμα βάζει τον Παναθηναϊκό στο κόλπο για τον Δημήτρη Πέλκα, ενώ αναφέρει πως ενδεχόμενη μετακίνηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στο Τριφύλλι ενδέχεται να φέρει εξελίξεις και στο θέμα Μασούρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sportdog.gr:

«Για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με … προσφορά η Μπασάκσεχίρ! Και όταν λέμε προσφορά μιλάμε για… επίσημη, με συμβόλαιο που οικονομικά είναι αυτό που ζητάει. Η τέταρτη ομάδα της Κωνσταντινούπολη δίνει στον Μασούρα καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.100.000 ευρώ συν μπόνους!

Η Μπασάκ που είναι μέσα στην 5άδα και διεκδικεί το εισιτήριο για το επόμενο Conference League προορίζει τον Μασούρα για να αντικαταστήσει έναν άλλο Έλληνα και συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας, τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο τελευταίος έχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με το κλαμπ αλλά θέλει να… γυρίσει στην Ελλάδα, παροτι κάνει σπουδαία σεζόν στην Μπασάκ. Σύμφωνα δε με την τουρκική πιάτσα agents είναι δεδομένη η επιστροφή του Πέλκα σε ελληνική ομάδα του Big 4 από την επόμενη σεζόν.

Με άλλους στην Τουρκία να υποστηρίζουν πως γυρίζει στον ΠΑΟΚ κι άλλοι να επιμένουν για… Παναθηναικό (λόγω Ατζούν)! Η ουσία είναι πως η Μπασάκ θέλει να κάνει αντικατάσταση του Πέλκα με τον Μασούρα, στο οποίο άλλωστε προσφέρει πάνω κάτω το συμβόλαιο που θα είχε ο πρώτος.

Παρεμπιπτόντως στην Μπασάκ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και ο Ουσεινού Μπα, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να μετράει συνολικά 22 συμμετοχές…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News