Τώρα, ποντάρουμε υπέρ του... Panathinaikos!

«Γνωρίζει ο Θεοδωρίδης για άρση της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού»

Από τη στιγμή που λείπουν τα τρεξίματα κι οι καλύψεις που παρέχει ο αρχηγός στα μετόπισθεν και το rotation στο 6 έχει…κοντύνει, ο Λάζλο Μπόλονι ξέρει ότι δεν μπορεί να πιέσει στα 3/3 του γηπέδου ελέγχοντας τη μπάλα και τις εισαγωγικές πάσες στο δικό του αμυντικό τρίτο, κάτι που τον ωθεί να αφήσει το τόπι στους αντιπάλους και να παίζει πιο συντηρητικά, χωρίς πολλά ρίσκα.

Τα αμυντικά νούμερα των πράσινων ήταν εξαιρετικά στις αρχές του 2021, ενώ η φόρμα του Σωκράτη Διούδη τους επέτρεπε να επιβάλλουν το δικό τους νόμο, ενισχύοντας κάθε υποψία μαχητικότητας που είχε μέσα του κάθε παίκτης του ρόστερ.

Εκείνο το διάστημα πρόσφεραν άπαντες, από τον Αθανασακόπουλο και τον Εμμανουηλίδη, ως τον Καμπετσή, τον Ενμπαγκοτό, το Νιάς και τον Ιωαννίδη.

Σήμερα που τα πράγματα στο Κορωπί έχουν ηρεμήσει και ο προπονητής βρήκε τρόπο να πλησιάσει τους παίκτες που είχαν παράπονα από εκείνον για σειρά από λόγους, δεν ξέρουμε πόσοι θα πόνταραν με ελαφρά τη καρδία στο να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός Ευρώπης. Εμείς όχι πάντως….

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News