Ποιος Ναν και ποιος Σλούκας; Αυτός θα κάνει το μπαμ στο Final 4!

Ποιος Ναν και ποιος Σλούκας; Αυτός θα κάνει το μπαμ στο Final 4!

Μπορεί οι δύο σταρ του Εξάστερου να ήταν τα πρόσωπα – κλειδιά στο δρόμο προς το Βερολίνο, αλλά εκεί ήρθε η ώρα να πάρει και κάποιος άλλος την σκυτάλη!

Οι Κέντρικ Ναν και Κώστας Σλούκας ήταν καταλυτικοί στα Playoffs για τον Παναθηναϊκό ισοπεδώνοντας στο πέμπτο παιχνίδι την Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ σειράς 3-2 και παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για το Final Four 2024.

Εκεί, όπου στις 24 Μαΐου θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε και καλούνται για την υπέρβαση όλων των δυνάμεων του ρόστερ με στόχο την νίκη και τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται η συνεισφορά ενός κρυφού άσσου στο μανίκι του Αταμάν, του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος γνωρίζει από μεγάλα παιχνίδια και οφείλει να εξαργυρώσει το παχυλό του συμβόλαιο με μια σπουδαία εμφάνιση.

Μην ξεχνάμε, ότι στο πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αψήφησε τον τραυματισμό και τις συμβουλές των ιατρών και με φαντασμαγορική παρουσία στο παρκέ έβαλε το λιθαράκι του για την επιστροφή του Τριφυλλιού στην ελίτ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News