Έξαλλος ο Καρυπίδης: «Τι ήρθα να κάνουμε εδώ - Αν θέλετε ΟΑΚΑ, πείτε το ξεκάθαρα!»

Έξαλλος ο Καρυπίδης: «Τι ήρθα να κάνουμε εδώ - Αν θέλετε ΟΑΚΑ, πείτε το ξεκάθαρα!»

Η πλευρά του Άρη ζήτησε τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με κόσμο στη σύσκεψη της Τρίτης, ωστόσο, δεν εξέλαβε την επιθυμητή απάντηση.

Στον Άρη επικρατεί οργή για το αποτέλεσμα της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε λόγο για μια σύσκεψη παρωδία από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι μόνο ο Άρης ήθελε την παρουσία φιλάθλων.

Μάλιστα η απόφαση εφαρμογής του ΚΑΠ με την παροχή μόλις 30 προσκλήσεων σε κάθε ομάδα και η μηδενική ελαστικότητα ως προς την εξασφάλιση περισσοτέρων προσκλήσεων προκάλεσε την έντονη ενόχληση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

«Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Δηλαδή πώς θα πάνε δέκα χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια που μάλιστα είναι δύσκολα προσβάσιμη;

Με υποβρύχιο; Αν θέλετε να πάτε τον τελικό στο ΟΑΚΑ πείτε το μας ξεκάθαρα εδώ και τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News