Νετσάτι Ατές: «Ο Τερίμ πέτυχε στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος ζήτησε τη λύση της συνεργασίας»

Ο Νετσάτι Ατές προχώρησε σε συμπληρωματικές δηλώσεις σε τηλεοπτικό κανάλι της Τουρκίας για το πέρασμα του ιδίου και του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό.

Νετσάτι Ατές: «Ο Τερίμ πέτυχε στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος ζήτησε τη λύση της συνεργασίας»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς δεν σε γουστάρουν γιατί είσαι Τούρκος και λένε ότι πρέπει να είσαι επιτυχημένος. Αργότερα και ενώ ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ είχε επιτυχία, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε τη λύση της συνεργασίας.

Δεν ξέρω αν ήταν από τους οπαδούς ή κάποιον άλλο, αλλά όταν υπήρξε μια αντίδραση, ο πρόεδρος φοβήθηκε και δίστασε εξαιτίας αυτού. Ο Φατίχ Τερίμ τότε είπε: «Τότε ας χωρίσουμε τους δρόμους μας».

Αποφάσισαν να τελειώσει η συνεργασία γιατί φοβήθηκαν το μεγάλο χάος. Αν είχαμε μείνει θα μαθαίναμε το πρωτάθλημα. Δημιουργήσαμε το σύστημα. Την επόμενη χρονιά θα ήμασταν πρωταθλητές 100%. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, η ομάδα το κατέκτησε.

Ωστόσο, αποφασίσαμε να φύγουμε μετά από αίτημα του δασκάλου μας. Ο προπονητής είπε ότι θα υπήρχαν προβλήματα αν μείνουμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr