Χελάκης: «Δεν νιώθουν άνετα οι παίκτες όταν ακούν συνθήματα κατά της διοίκησης»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μίλησε για τον ερχόμενο επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ ενώ αναφέρθηκε και στον Τόνι Βιλένα.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ολική μεταμόρφωση αποκλείεται να υπάρξει. Δεν αλλάζουν ομάδες απ’ τη μία εβδομάδα στην άλλη.

Ωστόσο, είναι άλλο πράγμα να ‘ναι έτοιμος και να παίξει ο Τσέριν κι άλλο να ταλαιπωρείται στο γήπεδο και να ταλαιπωρεί την ίδια την ομάδα του ο Βιλένα.

Άχρηστο δεν μπορούμε να βγάλουμε τον Ολλανδό. Είναι φανερό, όμως, ότι δεν κολλάει στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα κι αν αφήσουμε έξω την γκάφα του, η συνολική εικόνα στο ματς δεν αντιστοιχεί σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι οπαδοί είχαν δίκαιο που τον γιούχαραν κατά την αλλαγή του.

Στη Φιλιππούπολη δεν είναι ζητούμενο να παίξουν ωραία μπάλα οι “πράσινοι”. Ζητούμενο είναι η πρόκριση και πέραν αυτής ουδέν…

Μία επιβεβαίωση της ανωτερότητας του “τριφυλλιού” περιμένουμε σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Ένα ισορροπημένο παιχνίδι που θα φέρει τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ…

Είναι σίγουρο πως οι παίκτες δεν νιώθουν άνετα όταν, αντί για συνθήματα δικής τους ενθάρρυνσης, ακούγονται αποδοκιμασίες σε βάρος της διοίκησης, αλλά θα πρέπει ο Αλόνσο να τους μάθει να ζουν με αυτή την κατάσταση, η οποία θα αλλάξει μόνο αν οι ίδιοι με τις εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματα την αλλάξουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr