«Σύλλογος συζητά για Ιωαννίδη με 20 εκατ. ευρώ, ζητά 30 ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Σπόρτινγκ συζητά με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη και μπορεί να πλησιάσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Φώτης Ιωαννίδης: Νέα ομάδα... μεγαθήριο στο «κόλπο»

Σύμφωνα με την «A Bola», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε επαφες με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Πρώτα υπήρξαν διερευνητικές επαφές, τώρα ο Σπόρτινγκ συζητά με τον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του Φώτη Ιωαννίδη. Η διοίκηση ουσιαστικά προχωρά με τον 24χρονο επιθετικό και θα μπορούσε να φτάσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «A Bola».

Επιπλέον, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί 30 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να να παραχωρήσει τον Ιωαννίδη, ενώ σημειώνεται ότι η Σπόρτινγκ δεν θα φτάσει κατευθείαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα μπορούσε να πλησιάσει αυτό το ποσό μέχρι να βρεθεί η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News