Παναθηναϊκός μεταγραφές: Διπλή αγορά με 2,5 εκατ. ευρώ

«Ο Παναθηναϊκός θα σηκωθεί»: «Μήνυμα» προς πάσα κατεύθυνση από την ΠΑΕ

Με τη σεζόν να οδεύει προς το τέλος της, οι ιθύνοντες του πράσινου κλαμπ έχουν ήδη καταστρώσει το σχέδιο της επόμενης σεζόν προχωρώντας στις πρώτες κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει τρία, μόλις, παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για την φετινή αγωνιστική περίοδο πριν ξεκινήσει ένα ολικό λίφτινγκ στο πράσινο ρόστερ.

Η πρώτη απόφαση που έχει παρθεί και είναι ανεξάρτητη από το ποιος θα είναι στην τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού τη νέα χρονιά, είναι η παραμονή δύο παικτών που έχουν έρθει ως δανεικοί.

Ο λόγος για τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, οι οποίοι ανήκουν σε Λοκομοτίβ Μόσχας και Σπέτσια αντίστοιχα και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται συζητήσεις και με τα δύο κλαμπ.

Στη συμφωνία για τον Κροάτη εμπεριέχεται οψιόν αγοράς 1.5 εκατομμύριο ευρώ που αναμένεται να ενεργοποιηθεί από την πράσινη ΠΑΕ, εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις του 28χρονου αμυντικού.

Από την άλλη, ο Πολωνός τερματοφύλακας έχει ρήτρα στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που κρίνεται τσιμπημένο και θα χρειαστεί πρέσινγκ του ίδιου του παίκτη στους Ιταλούς για να επέλθει η οριστική συμφωνία σε χαμηλότερο οικονομικό επίπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News