Παναθηναϊκός: Η επιθυμία του Ντραγκόφσκι για το μέλλον του

Παναθηναϊκός: Η επιθυμία του Ντραγκόφσκι για το μέλλον του

Τρία παιχνίδια απομένουν για το Τριφύλλι ώστε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τις εξελίξεις, ωστόσο να… τρέχουν.

Οι ανοικτές υποθέσεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού είναι πολλές, μια εκ των οποίων είναι και το θέμα του πορτιέρο, που ακόμα είναι στον αέρα.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ήρθε τον Ιανουάριο στους «Πράσινους» για να αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα γκολ – ποστ, κερδίζοντας με τις εμφανίσεις του επάξια τη θέση του από τις πρώτες, κιόλας, μέρες.

Παρόλα αυτά, στη συμφωνία με την Σπέτσια, εμπεριέχεται ρήτρα αγοράς στο ύψος των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, μια τιμή που θεωρείται… τσιμπημένη για τα δεδομένα των «Πρασίνων».

Η διάθεση που υπάρχει στο κλαμπ είναι θετική στην παραμονή του Πολωνού και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντες θα συζητήσουν εκ νέου με την Ιταλική ομάδα για να καταφέρουν να τον κρατήσουν στην Αθήνα.

Η επιθυμία του 26χρονου τερματοφύλακα, εξάλλου, είναι να βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αυτό θα επηρεάσει καταλυτικά τις συζητήσεις με τους Ιταλούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News