Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάρθηκε η απόφαση για Γεντβάι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάρθηκε η απόφαση για Γεντβάι

Με τον δανεισμό του να οδεύει προς το τέλος του σε λίγες μέρες, η πράσινη ΠΑΕ κλήθηκε να αποφασίσει για το μέλλον του Κροάτη στο κλαμπ.

Ο Τιν Γεντβάι αποκτήθηκε τον περασμένο Ιούλιο με μορφή δανεισμού απ’ τη Λοκομοτίβ Μόσχας και η συμφωνία που έκλεισε ο Παναθηναϊκός περιέχει οψιόν αγοράς του το εφετινό καλοκαίρι αντί 1,5 εκατ. ευρώ.

Μία τιμή προσιτή για τα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού που κρίνεται ως value αν αναλογιστούμε την ηλικία του ποδοσφαιριστή καθώς και την μέχρι τώρα παρουσία του στο σύλλογο.

Αν και του πήρε αρκετό να προσαρμοστεί, οι συμμετοχές του στο δεύτερο μισό της σεζόν τον έκαναν βασικό και αναντικατάστατο και αναγκάζουν τους «Πράσινους» να ενεργοποιήσουν την ρήτρα.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να μείνει στην Αθήνα καθώς μετά από ένα άσχημο πέρασμα από τη Ρωσική ομάδα, βρήκε χώρο και χρόνο να επιδείξει το πλούσιο ταλέντο του και αποτελεί προτεραιότητά του η παραμονή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News