Το πρόστυχο βίντεο της Γουάντα Νάρα και του Ικάρντι με αφορμή το νέο της τραγούδι! (vid)

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι φροντίζουν να βρίσκουν συνεχώς κάποιον λόγο για να συντηρούνται στην επικαιρότητα και εσχάτως το κάνουν με τις… καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχει η πρώτη.

Το πρόστυχο βίντεο της Γουάντα Νάρα και του Ικάρντι με αφορμή το νέο της τραγούδι! (vid)

Το σέξι βίντεο της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα όσα λένε στην Τουρκία, με αφορμή το νέο της τραγούδι.

Influencer, επιχειρηματίας, τηλεοπτική περσόνα, μάνατζερ του συζύγου της και πλέον τραγουδίστρια η πληθωρική Γουάντα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες το νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Amor verdadero» (Αληθινή αγάπη).

Ένα τραγούδι το οποίο μιλά για τη σχέση του ζευγαριού και το promo του βίντεο κλιπ, που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια μέσω των λογαριασμών της στα social media, δείχνει αυτό ακριβώς με άκρως αισθησιακό τρόπο.

Γιατί ναι μεν ο Ικάρντι εμφανίζεται να μαγειρεύει και να περιποιείται τη σύζυγο του, ωστόσο η σκηνή με τους δύο τους γυμνούς να φιλιούνται παθιασμένα στη μπανιέρα έχει γίνει ήδη αγαπημένο θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές σε όλη τη λατινική Αμερική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News