Σπυρόπουλος για Κασναφέρη: «Όταν πάτησε στα πόδια του έβγαλε χαρακτηριστικά διαιτητάρας»
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Κασναφέρη, τονίζοντας πώς από τα πρώτα ασταθή βήματα έφτασε να θεωρείται διαιτητής πρώτης γραμμής.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολίασε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο στο 62ο επεισόδιο της εκπομπής “Hat Trick Show by Bet365“, την πορεία του Γιώργου Κασναφέρη στη διαιτησία, κάνοντας μια αναδρομή από τα πρώτα του βήματα μέχρι την καθιέρωσή του.
Όπως ανέφερε, στην αρχή της καριέρας του δεν είχε την ίδια αυτοπεποίθηση και χρειάστηκε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του χώρου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε μια χαρακτηριστική φάση με το περίφημο πέναλτι στην Καβάλα, για το οποίο ο Σπυρόπουλος σημείωσε πως ήταν μια από τις στιγμές που σημάδεψαν την καριέρα του.
Ωστόσο, στη συνέχεια ο Σπυρόπουλος τόνισε ότι όταν «πάτησε στα πόδια του», έδειξε στοιχεία κορυφαίου διαιτητή και ανέβηκε ιεραρχικά στον χώρο, σφυρίζοντας αρκετά σημαντικά παιχνίδια και θεωρούνταν μια από τις βασικές επιλογές.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»