Κι για τη δήλωση Μοντέρο: «Ένα παιχνίδι δεν θα χαλάσει την αυτοπεποίθησή μας»

Ο Μπράξτον Κι τόνισε πως η Βαλένθια πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο Game 2 της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Κι για τη δήλωση Μοντέρο: «Ένα παιχνίδι δεν θα χαλάσει την αυτοπεποίθησή μας»

Αναλυτικά στο Sportal:

«Είναι μπάσκετ, μερικές φορές τα σουτ μπαίνουν, μερικές όχι. Χθες πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα.

Στο τέλος της ημέρας πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε, είναι playoffs.»

Για τη δήλωση του Μοντέρο ότι η Βαλένθια μπορεί να νικήσει τον Παναθηναϊκό 6, 7, ή 8 φορές και αν αλλάζει το σκεπτικό μετά το χθεσινό ματς: «Ένα παιχνίδι δεν θα χαλάσει την αυτοπεποίθησή μας. Η αυτοπεποίθησή μας είναι ίδια. Είναι καλή ομάδα, πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα, κέρδισαν το παιχνίδι χθες.»

Για το αν θα κάνουν προσαρμογές αύριο: «Δεν μπορώ να σας πω τι προσαρμογές θα κάνουμε (σ.σ. γέλια)»

Για το αν περιμένει ‘σκυλομαχία’ αύριο ή παιχνίδι πολλών κατοχών: «Δεν ξέρω, στα πλέι οφ πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να πάρεις τη νίκη. Στο τέλος της ημέρας θέλεις να πάρεις τη νίκη»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr