Παναθηναϊκός: Γεμάτη... ερωτηματικά και εκπλήξεις η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Οι αντι... Ακαϊντίν και Γέντβαϊ στην ενδεκάδα με Αρη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:00) για την ένατη αγωνιστική των playoffs.

Οι «πράσινοι» θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται και φυσικά σε κάθε περίπτωση να αποφύγουν την τέταρτη θέση που θα διατηρεί τον κίνδυνο να μείνουν εκτός Ευρώπης αν χάσουν στον τελικό Κυπέλλου από τον Άρη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα παίξει στην Τούμπα υπό το φόβο υποτροπής που θα τον κρατήσει καιρό εκτός.

Ο Άντραζ Σπόραρ θα πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά.

Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το τέρμα, ο Κώτσιρας έχει τον πρώτο λόγο για δεξιά και ο Χουάνκαρ για αριστερά, ενώ ο Γεντβάι είναι σίγουρος στα στόπερ αλλά όχι ο παρτενέρ του. Υπάρχει η σκέψη να οπισθοχωρήσει ξανά ο Αράο, ειδάλλως στο κέντρο άμυνας θα παίξει ο Ακαϊντίν ή ο Βίτορ Ούγκο. Για το κέντρο σίγουρος είναι ο Τσέριν και αν επιλεγεί ο Αράο για τα στόπερ, τότε ο Ρούμπεν έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Μπακασέτας και Μπερνάρ θα παίξουν σίγουρα, ενώ ο Παλάσιος ή ο Λημνιός διεκδικούν τη θέση στα δεξιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News