«Έκλεισε» Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός (vid)

«Έκλεισε» Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός (vid)

Οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, με το Τριφύλλι να έρχεται σε συμφωνία με την Σέρβα ακραία, Καταρίνα Γιόβιτς, που θα αντικαταστήσει την Κένια Καρκάσες.

Η Κουβανή ακραία θα συνεχίσει την καριέρα της στην Καρσίγιακα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινήθηκαν άμεσα για την αντικατάστασή της, δίνοντας τα χέρια με την Γιόβιτς, που αποτελεί την εκλεκτή του Ντράγκαν Νέσιτς για παρτενέρ της Μάρετ Γκρότους στα άκρα του Τριφυλλιού.

Η 25χρονη Σέρβα ακραία, αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ρουμανική Άλμπα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στην σέρβικη ΖΟΚ και έπαιξε στην Βολερό με προπονητή τον Λορέντσο Μιτσέλι και στην κορεατική Τζιμσέον.

Η Γιόβιτς το 2017 αναδείχθηκε κορυφαία επιθετικός στο Κύπελλο Σερβίας, ενώ έχει κατακτήσει ένα νταμπλ στην Ελβετία, πρωτάθλημα στην Κορέα και Σούπερ Καπ στην Ρουμανία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News