ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/05)

Τελικός επιβίωσης στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | PAOK – Olympiacos Live Streaming:

Σπουδαίο ματς κορυφής στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ.


Αναμέτρηση με τεράστια βαθμολογική σημασία στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες μετά την ιστορική υπέρβαση και τη δεύτερη νίκη επί της Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και στην «καυτή» Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (20:00). Σε ένα ματς που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την κούπα του πρωταθλητή.


Oι Πειραιώτες διανύουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας μετά το 2-0 επί της Άστον Βίλα και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε μία απίστευτη υπέρβαση. «Διέλυσε» τους Άγγλους με συνολικό σκορ 6-2. Πλέον σκέφτεται την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που ίσως του χαρίσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του.

Με ψυχολογία στα ύψη

Είναι προφανές πως η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη για τον Ολυμπιακό. Γνωρίζει πως με τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που του απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς εντός συνόρων θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτήν την στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 4η θέση με 70 βαθμούς.

Ο Μεντιλίμπαρ ίσως προχωρήσει σε μερικές αλλαγές. Για να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Όρτα, Μασούρας, Ρίτσαρντς και Γιόβετιτς.
Πολύ σημαντικό είναι το ματς και για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (71β.) μπήκε στο παιχνίδι του τίτλου μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ (3-2). Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο ώστε να κυνηγήσει την κούπα του πρωταθλητή. Tο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θεωρείται «τελικός» στις τάξεις του Δικεφάλου. Μπορεί πλέον να υπολογίζει και στον Τρόοστ – Εκόνγκ, που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό από το 2021. Στα τελευταία έξι ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα, οι Πειραιώτες μετρούν τρεις νίκες, ενώ τρία ματς έμειναν στην ισοπαλία.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: «Όλοι μαζί για την τελική μάχη»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την έκβαση του πρωταθλήματος αλλά και την πρώτη θέση.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, επέστησε την προσοχή στον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση, ούτως ώστε ο Δικέφαλος να αποφύγει οποιαδήποτε μορφή τιμωρίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Στη τελική ευθεία της σεζόν, όλοι μας δίνουμε μαζί τη μάχη για το όνειρο!

Η γεμάτη Τούμπα, σε μια χρονιά συνεχών υπερβάσεων έχει παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο στη σεζόν κι αυτό οφείλουμε να διαφυλάξουμε και στο τελευταίο σπριντ!

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με τη φωνή και το πάθος σας, που έδωσε ενέργεια και μεγάλες νίκες στην ομάδα. Χωρίς αντικείμενα, πυρσούς, βεγγαλικά, κροτίδες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να δώσει και την παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας μας ενόψει του ντέρμπι ενάντια στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, η οποία όχι μόνο δεν θα χαριστεί, αλλά θα είναι και δυσανάλογα σκληρή, όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν το ονομαστικό τους εισιτήριο, για τους ίδιους και τα παιδιά τους και να συνεχίσουν να είναι το καύσιμο της ομάδας.
Όλοι μαζί να γράψουμε κι άλλες σελίδες υπερηφάνειας.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Ρεκόρ… Αφρικής ο Ελ Κααμπί: Ξεπέρασε Ντρογκμπά, Ετό και Σαλάχ!


Την κορυφαία επίδοση Αφρικανού στράικερ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει ο Ελ Κααμπί, με τα 15 ευρωπαϊκά γκολ σε μια σεζόν.
Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του βιώνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί φέτος στον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας πως η επιλογή του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι ήταν η πιο σωστή. Ο Μαροκινός στράικερ μετρά φέτος 32 γκολ με τους Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 15 ευρωπαϊκά του γκολ, γκρεμίζουν επιδόσεις θρύλων από την Αφρική.

Ο 30χρονος στράικερ έχει πετύχει 10 γκολ στο Conference League. Όσα έχει και ο Νιγηριανός Σίριελ Ντέσερς της Φέγενορντ. Υπάρχει ακόμα ο τελικός στον οποίο θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Θα έχει την ευκαιρία να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.Τα 15 γκολ του Ελ Κααμπί σε μια σεζόν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελούν την καλύτερη επίδοση Αφρικανού επιθετικού. Αφήνονυας πίσω ονόματα όπως τους Ντιντιέ Ντρογκμπά, Σαμουέλ Ετό και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το ταξίδι του Μαροκινού άσου, που γεννήθηκε το 1993 στην Καζαμπλάκα και έπαιξε στις Ρασίνγκ, Μπερκάν, Γουαϊντάντ, αλλά και στην κινέζικη Χεμπέι, την τουρκική Χατάισπορ και την Αλ Σαντ του Κατάρ, κορυφώνεται φέτος στον Ολυμπιακό. Στάθηκε επάξια τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, στις διοργανώσεις της οποίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά. .

«Χρυσό» πριμ από Μαρινάκη για την πρόκριση στον τελικό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πριμ… τελικού στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα.

Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League. Για πρώτη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές του τον περασμένο Ιανουάριο.

Μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ο πρόεδρος των Πειραιωτών είχε ζητήσει στα αποδυτήρια από τον Κώστα Φορτούνη να του πει ένα ποσό για πριμ, με τον αρχηγό να μην ανεβάζει ψηλά το ποσό. Ο Μαρινάκης τότε του είχε πει ότι σε μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό, τα λεφτά που θα έπαιρναν θα ήταν πολλά.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming|Links:

https://streamhunters.top/

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News