Παναθηναϊκός: Απομένει ένα 48ωρο για... μεταγραφή στο Τριφύλλι

Ξέσπασμα Αταμάν: «Περίεργο αυτό που συνέβη» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Μέσα στο επόμενο 48ωρο ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αποφασίσει με ποιους ξένους παίκτες θα πάει στους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος της Basket League.

Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (16/5, 20:15).

Αυτό έχει άμεση συνέπεια και στα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε αναζήτηση ψηλού για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού οι ξένοι είναι οι Κέντρικ Ναν, Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Αν αποκτηθεί κάποιος παίκτης από το Τριφύλλι τις επόμενες ώρες, ο Αταμάν θα χρειαστεί να «κόψει» κάποιον από το γκρουπ των ξένων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News