Άρης - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (13/05)

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το Top 6 της Basket League ο Παναθηναϊκός.

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση στο πλαίσιο του Top 6 για τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη.

Απαλλαγμένος από κάθε άγχος και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6 της Basket League.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα με απολογισμό 25-1 και σαφώς το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, από όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, ο Εξάστερος ευχαρίστησε τους χιλιάδες φίλους του την Παρασκευή και επικράτησε του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ με σκορ 90-82. Σε υψηλά επίπεδα επιθετικά οι «πράσινοι», που πήραν από 15 πόντους από Λεσόρ και Γκραντ, με τον Μωραΐτη να ακολουθεί με 11 και τον Γκριγκόνις με 10.

Συνολικά 23 ασίστ, 20/35 δίποντα και 10/22 τρίποντα ο απολογισμός για το Τριφύλλι, που έλεγξε και τα ριμπάουντ (34-25).

Εκτός για ακόμα ένα ματς οι Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και κάνουν… αγώνα δρόμου να προλάβουν το Βερολίνο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης έχει αποτελέσματα 13-13 φέτος και έχουν «κλειδώσει» την 5η θέση. Προέρχονται από την ήττα με 60-69 από τον Κολοσσό, σε ένα ματς που… έσπασαν τη στεφάνη με 41% στα δίποντα και 23% στα τρίποντα.

Το παιχνίδι, Άρης – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Άρης – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (13/05)

Ο Ματίας Λεσόρ με post του στο instagram… έδειξε πως ο Τζέριαν Γκραντ είναι ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, διαφωνώντας με την απόφαση της Euroleague.

O Τόμας Ουόκαπ αναδείχθηκε ως ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς από την Euroleague, ωστόσο ο Ματίας Λεσόρ φαίνεται πως δεν συμφώνησε με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκό με post του στο instagram έδειξε ότι καλύτερος αμυντικός της χρονιάς είναι ο συμπαίκτης του στο τριφύλλι, Τζέριαν Γκραντ. Μάλιστα η φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνει από δεξιά τον Ουόκαπ να μαρκάρει τον Γκραντ, με τον Λεσόρ να γράφει: “Ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στα αριστερά”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News