Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή λίστα με... μεταγραφή εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή λίστα με... μεταγραφή εξτρέμ

Το Τριφύλλι πρέπει να τρέξει τις διαδικασίες τις επόμενες ημέρες για να κλείσει εξτρέμ, ούτως ώστε να προλάβει να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα προκριματικά του UEFA Europa League.

Η προθεσμία που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός είναι η 12η Ιουλίου: Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ανακοινώσει την απόκτηση εξτρέμ.

Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δηλωθεί έγκαιρα στη λίστα, μέχρι τις 18 Ιουλίου, και να προλάβει να μπει στα ενδότερα της ομάδας, για να είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει των προκριματικών.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπότεφ ή την Μάριμπορ για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League στις 25 Ιουλίου και θέλει να έχει όλα τα… «όπλα» στην φαρέτρα του.

Κατά συνέπεια, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά, με πολλά ανοιχτά μέτωπα να κλείνουν μια και καλή στον ποδοσφαιρικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News