Παναθηναϊκός: Άρχισαν τα... καμπανάκια στον ποδοσφαιρικό!

Παναθηναϊκός: Επίσημη η αλλαγή του τρίτου φιλικού του Τριφυλλιού

Η απόφαση να γίνει μια καινούργια ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να αποδειχθεί σωστή.

Ίσως ο Ουρουγουανός σε μερικούς μήνες παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σε επίπεδο κορυφής Παναθηναϊκό με πολλούς νέους παίκτες, με καλύτερους και ακριβότερους άσους από τους τωρινούς.

Οι Ρεμπότσο (που μας χαιρέτησε πριν καν γίνει παρών), Μπάλντοκ, πάντως, δύσκολα θα έπαιζαν βασικοί όχι στον τωρινό Ολυμπιακό, αλλά ακόμα σ’ εκείνο του Δώνη και της δεύτερης σεζόν Ουζουνίδη, για τους ανταγωνιστές δεν κουβεντιάζουμε καν.

Ωστόσο ας μην βιαζόμαστε: ίσως οι καινούργιοι που θα προκύψουν και μερικοί από τους παλιούς να δώσουν περισσότερα σε ένα προπονητή που θα τους βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό. Αλλά το θέμα δεν είναι τι θα γίνει σε μερικούς μήνες: είναι τι θα γίνει τώρα.

Θυμίζουμε ότι πριν το ξεκίνημα των φετινών play off ο Παπαδημητρίου και ο Αλαφούζος έπρεπε να συναντηθούν για να δουν τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν συμβόλαια και δεν ικανοποιούν: δεν έγινε ούτε καν αυτό κι έτσι φτάσαμε εδώ.

Απομένουν τρεις βδομάδες για το πρώτο σου ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν έχεις καν κορμό! Καταλαβαίνουν όλοι στο κλαμπ τι έχει να γίνει αν αποτύχεις στο ευρωπαϊκό πεδίο.

Εδώ δεν έχει γίνει καν κουβέντα για τα εισιτήρια διαρκείας την ώρα που οι αντίπαλοι ξεπουλάνε, με τα vibes δυσαρέσκειας να πνίγουν το σωματείο ΠΡΙΝ καν τσουλήσει το τόπι στο χορτάρι. Τα καμπανάκια βαράνε…

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News