Σκαριόλο: «Ο Χουάντσο δεν μπορεί να περπατήσει»

Εκπληκτικός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ήττα για την Ισπανία

Άσχημα νέα αποκάλυψε ο Σκαριόλο για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την αναμέτρηση της Ισπανίας με τον Λιβάνο, έχοντας έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με τον Σέρχιο Σκαριόλο να μιλάει για την κατάσταση του Χούαντσο Ερνανγκόμεθ, μεγαλώνοντας την ανησυχία.

«Πηγαίνει μέρα με τη μέρα, δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά και πρέπει να κοιτάξουμε τον κίνδυνο μεγαλύτερου τραυματισμού. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος όπως στην περίπτωση του Άλεξ Αμπρίνες», ανέφερε ο Σκαριόλο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ανγκόλα.

Έτσι, η συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στην Βαλένθια παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, με τα ισπανικά ΜΜΕ, να σημειώνουν ότι ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο τουρνούα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News