Χωρισμός «έκπληξη» για παίκτη του Παναθηναϊκού; - Ποια η ένδειξη (pic)

Χωρισμός «έκπληξη» για παίκτη του Παναθηναϊκού; - Ποια η ένδειξη (pic)

Το τέλος της σεζόν φαίνεται πως βρήκε «άσο» του Παναθηναϊκού να χωρίζει από τη σύντροφό του.

Πλέον είναι της μόδας ένας άνδρας και μια γυναίκα να εκφράζουν το status τους μέσα από τα follow και τα un-follow.

Πολλά ζευγάρια την τελευταία εποχή βγάζουν… ειδήσεις μέσα από το Instagram. Σηκώθηκε αρκετή «σκόνη» με τον Νίνο και τη Ζόζεφιν, το ίδιο συνέβη και με τον Παππά και τη Χατζηθεοδώρου.

Ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στον Βορρά (με τη μορφή δανεισμού) φέρεται να τα «έσπασε» με τη σχέση του.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού που είναι και ένα από τα σοβαρά πρόζεκτ του συλλόγου, δεν «ακολουθεί» πλέον στα κοινωνικά δίκτυα τη Μαριάννα Αρβανιτάκη, μια εντυπωσιακή γυναίκα που τράβηξε ουκ ολίγες φορές τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ. Και εκείνη το ίδιο.

Την τελευταία φορά που το ζευγάρι βρέθηκε μαζί, ήταν στη φιέστα του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Basket League τον περασμένο μήνα.

Η εκθαμβωτική Μαριάννα φαίνεται πως γύρισε σελίδα , όπως και ο καλαθοσφαιριστής των Πρωταθλητών Ευρώπης που προτίμησε τον Άρη και τη σαγηνευτική Θεσσαλονίκη για τη συνέχεια της καριέρας του. Πάντως, είχε και την επιλογή του εξωτερικού, με την Ουλμ να τον εξετάζει σοβαρά.

Χωρισμός «έκπληξη» για παίκτη του Παναθηναϊκού; - Ποια η ένδειξη (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News