Παναθηναϊκός: Ο διπλός τραυματισμός και η πρώτη διάγνωση

Παναθηναϊκός: Ο διπλός τραυματισμός και η πρώτη διάγνωση

Το Τριφύλλι έφερε λευκή ισοπαλία κόντρα στην Πάφο για το δεύτερο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας, αλλά αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το… εξωαγωνιστικό.

Δύο περιστατικά μικροτραυματισμών ανησύχησαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν φέρουν κανέναν κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των «Πρασίνων» αλλά λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τη θέση του πήρε ο Δημήτρης Λημνιός εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Δεν έφτανε μόνο… αυτό, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα, στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τιν Γεντβάι αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω ενός σφιξίματος στον δικέφαλο.

Παρά το αρχικό… σοκ που προκάλεσαν οι δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχει κάποιος περαιτέρω λόγος ανησυχίας για τους δύο παίκτες του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News