Ζντοβτς: «Από τα πιο άσχημα γήπεδα στην Ευρώπη το ΣΕΦ»
Ο Γιούρι Ζντοβτς σχολίασε τον επικείμενο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά ανάμεσα στη Σλοβενία και την Ελλάδα και εξέφρασε στην άποψη του για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν έχουν τον Σλούκα, που είναι σημαντικός παίκτης. Πιστεύω πως δεν είναι ανίκητοι. Πολλά εξαρτώνται από τον Αντετοκούνμπο.
Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης από τον Λούκα, δεν δημιουργεί τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός αθλητής και πολύ επικίνδυνος κοντά στο καλάθι.«Όλα είναι πιθανά σε ένα ματς, αλλά για να είμαστε δίκαιοι η Ελλάδα είναι το φαβορί.
Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να τους κερδίσουμε. Τα παιδιά το 2021 κέρδισαν τη Λιθουανία στο Κάουνας, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί ο Έλληνες έχουν υψηλού επιπέδου ομάδα και ξέρουν να παίζουν άμυνα.
Το ΣΕΦ για μένα είναι ένα από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα σε όλη την Ευρώπη. Οι κερκίδες είναι μακρά, νιώθεις μακριά από όλα, ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι εκεί, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής.
Πρακτικά δεν βλέπεις τις κερκίδες και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς. Αυτό ίσως είναι ένα έξτρα κίνητρο για την Ελλάδα, που έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»