Παναθηναϊκός: Και ποιος ξέρει τι έρχεται στον Επτάστερο...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πιο... εξωφρενικό πρωτάθλημα στην ιστορία!

Ούτε ένας άνθρωπος δεν υπάρχει γύρω από την ΚΑΕ που να μην ισχυρίζεται ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Γηπεδάρα, παικταράδες, προπονηταράς, κόσμος-ασπίδα, δεν λείπει τίποτα. Αν φέτος συγκινηθήκαμε απίστευτα με όσα είδαμε, αναρωτιόμαστε πόσα δάκρυα χαράς θα αφήσουμε στο μέλλον. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα που σου χαρίζουν τα σπορ.

Η απελευθερωτική χαρά μετά από ένα θρίαμβο, η αίσθηση ότι έχεις κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο μόνο και μόνο γιατί έχεις βάλει περισσότερα καλάθια από τον αντίπαλο, το λυτρωτικό κλάμα όταν ο στόχος έχει επιτευχθεί και η κούπα ταξιδεύει στα χέρια των ανθρώπων του κλαμπ.

Η ευτυχία σου δημιουργεί αίσθηση πληρότητας, ενώ η συμμετοχή σε αυτή σε γεμίζει διπλά, εμείς θεωρούμε απίστευτα τυχερούς τους χιλιάδες που ταξίδεψαν στο Βερολίνο κι είδαν live να γράφεται ιστορία.

Ένα από τα πιο δύσκολα συναισθήματα είναι η αναμονή – δύσκολο για συλλόγους που κάνουν μόνιμα (και εύκολα) πρωταθλητισμό.

Αυτή η αναμονή για τη στέψη είναι ένα μεγαλειώδες συναισθηματικό μίξερ που μόνο στον αθλητισμό μπορεί να βρεις.

Στην προκειμένη περίπτωση ζεις με την αίσθηση ότι ο χρόνος ξαφνικά μεγάλωσε και συγχρόνως μίκρυνε, σαν να περνάνε 13 χρόνια μπροστά από τα μάτια σου, με ένα απλό ανοιγόκλειμά τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News