Έντεκα ελεύθερα εξτρέμ για την ενίσχυση της επίθεσης του Παναθηναϊκού (vids)

Έντεκα ελεύθερα εξτρέμ για την ενίσχυση της επίθεσης του Παναθηναϊκού (vids)

Με κάθε τρόπο ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει σε ποιοτικές προσθήκες στα «φτερά» της επίθεσης για να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Μπερνάρ Ντουάρτε και Σεμπαστιάν Παλάσιος που αποχώρησαν ως ελεύθεροι από το σύλλογο.

Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός κάτι το οποίο φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με την Πάφο.

Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι και Λημνιός δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σηκώσουν το «βάρος» της επίθεσης του Τριφυλλιού τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Ντιέγκο Αλόνσο ποντάρει πολλά στις μεταγραφές που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, όμως, παρακολουθούν την αγορά και για την προσθήκη ακραίου επιθετικού που θα παίζει στο 1 vs 1 και θα ανεβάσει στα ύψη την παραγωγικότητα της ομάδας.

Το newspao.gr σας παρουσιάζει ορισμένες λύσεις ελεύθερων εξτρέμ που ενδεχομένως να προκαλούσαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο 30χρονος Λαζάρ Μάρκοβιτς είναι μια φθηνή επιλογή, έμεινε ελεύθερος από την Γκαζιάντεπ και ακόμα και… αύριο θα μπορούσε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό με market value στο 1,2 εκατ. ευρώ.

Οι περισσότεροι θα τον θυμούνται από τη θητεία του στη Λίβερπουλ, είναι προϊόν από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν.

Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι είναι μια περίπτωση που έχει «παίξει» για τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει προταθεί στο Τριφύλλι, όπως έχει αποκαλύψει το newspao.gr στις 11/5.

Χαρακτηριστικό ενδιαφέρον συγκεντρώνεται γύρω από τον Αλιρεζά Τζάχανμπανκς. Ο Ιρανός είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «πράσινο» πάγκο, πλέον, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, καθώς αποτελεί παρελθόν από τη Φέγενορντ.

Προερχόμενος από Νάπολι και τη Λιλ ο Αντάμ Ουνάς ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Από το 2017 έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές με την Εθνική Αλγερίας για 5 γκολ. Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπόμπι Αρμάνι ντε Κόρντοβα Ριντ αποχώρησε από την 1η Ιουλίου από τη Φούλαμ και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του. Με την Τζαμάικα έχει αγωνιστεί 22 φορές για 3 γκολ.

Ο Τακουμά Ασάνο έρχεται να φέρει ποικιλία στη συγκεκριμένη λίστα με καταγωγή από την Ιαπωνία. Ο 29χρονος διαγράφει ανοδική πορεία, έμεινε ελεύθερος από τη Μπόχουμ, στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ.

Μιας που αναφέρθηκαν οι «Κανονιέρηδες» το επόμενο όνομα είναι εκείνο του Νικολάς Πέπε. Πολλοί Λονδρέζοι είδαν κάτι «μεγάλο» στον 29χρονο Ιβοριανό ποδοσφαιριστή, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να δικαιώσει τις προσδοκίες παρά το αρχικό «ξεπέταγμα». Αποδεσμεύτηκε από την Τράμπζονσπορ και ψάχνει για κάτι νέο.

Ο Μπερτράντ Τραορέ έφυγε από τα «κίτρινα υποβρύχια» της Βιγιαρεάλ και πλέον, λογίζεται ως free agent στην αγορά. Έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας υπηρεστήσει την Τσέλσι, τον Άγιαξ, την Άστον Βίλα, τη Λιόν και τη Μπασακσεχίρ.

Άλλος ένας παίκτης γνωστός από τη Μπαρτσελόνα είναι ο Κρίστιαν Τέγιο, ο οποίος έχει προταθεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν είχαν ασχοληθεί και τότε με την περίπτωσή του.

Ο Μαροκινός Ασράφ Μπενσάρκι στα 3,7 εκατ. ευρώ απελευθερώθηκε από την Αλ Ραγιάν. Η Ζάμαλεκ εμφανίζεται ως πιθανή ομάδα για την απόκτησή του.

Μακράν η πιο ακριβή περίπτωση και… τελευταία είναι αυτή του Άλεξ Μπερενγκιέρ. Με θητεία στις Οσασούνα, Τορίνο και Μπιλμπάο ο Ισπανός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής θα ψάξει κάτι καλό. Οι μετοχές του στο χρηματιστήριο είναι στα 12 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News