Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μουνίρ - Η στάση του Τριφυλλιού (vids)

Στο τραπέζι για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού «έπεσε» το όνομα του Μουνίρ Ελ Χαντάντι, ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα με την περίπτωσή του.

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μουνίρ - Η στάση του Τριφυλλιού (vids)

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα ψάχνει για ομάδα , καθώς το συμβόλαιό του λήγει με τη Λας Πάλμας και μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου.

Οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν σε βάθος με την ενίσχυση της επίθεσης τους επόμενους μήνες, καθώς δεν υπάρχει ικανοποίηση για τις επιδόσεις αρκετών ποδοσφαιριστών, όπως του Παλάσιος, του Αϊτόρ, του Μαντσίνι, του Σπόραρ.

Ο 28χρονος επιθετικός είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, έφθασε να κοστολογείται το 2018 στα 12 εκατομμύρια ευρώ – σύμφωνα με το Transfermarkt – ωστόσο, δεν έκανε το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του.

Στην καριέρα του τα έχει κατακτήσει σχεδόν… όλα σε συλλογικό επίπεδο. Το UEFA Youth League ήρθε σε νεαρή ηλικία (βγήκε πρώτος σκόρερ και ασίστ-μαν στη διοργάνωση), ακολούθησε με τους «μπλαουγκράνα» το Champions League και το Super Cup την περίοδο 2014-2015, ενώ ήρθε και το UEFA Europa League με τη Σεβίλλη το 2019-2020 (μπήκε στην κορυφαία 11άδα της διοργάνωσης).

Διατηρήθηκε σε επίπεδο La Liga μέχρι και σήμερα, ωστόσο, οι μετοχές του έπεσαν στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε σε 34 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Το περασμένο καλοκαίρι του όνομά του είχε προταθεί στον Ολυμπιακό επί Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ μαζί του είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Ισπανίας.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, θα χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις, πρώτα, για τον προπονητή της νέας σεζόν, προτού γίνουν κινήσεις επιπέδου… Μουνίρ!

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News