«Αυτό που σχεδιάζεται εδώ και μέρες στον Παναθηναϊκό, μπορεί να τον βγάλει καλύτερο από το να έπαιρνε τον Βεζένκοφ»

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου μίλησε στην εκπομπή του SDNA, “Magic EuroLeague” για τις τελευταίες εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον Σάσα Βεζένκοβ.

Αναλυτικά είπε:

“Ο Παναθηναϊκός είχε πράγματα να κερδίσει βάζοντας έναν πολύ καλό παίκτη στο ρόστερ του. Αν ο Βεζένκοβ εκδήλωνε την επιθυμία να παίξει στον Παναθηναϊκό, φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία και θα τον ικανοποιούσε.

Αλλά θα έπαιρνε ένα πολύ μεγάλο ρίσκο αν εμπλεκόταν παραπάνω στην υπόθεση Βεζένκοβ, όχι γιατί επικοινωνιακά θα έχανε μια μάχη, αλλά κυρίως γιατί κινδύνευε να διαταράξει κάτι που λειτούργησε.

Νομίζω ότι αυτό που σχεδιάζεται εδώ και αρκετές μέρες στον Παναθηναϊκό, άνευ Βεζένκοβ, σαν σχέδιο μπορεί να βγάλει τελικά τον Παναθηναϊκό καλύτερο από αυτό που κάποιος θα μπορούσε να έχει στο μυαλό του ότι θα γινόταν αν έπαιρνε τον Βεζένκοβ”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News