Παναθηναϊκός: Έδειξαν πόσο τους «πονάει» ο Αταμάν!

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν κάνει τον Επτάστερο... δυναστεία!

Ξεχείλισαν τα social με εξυπνάδες μετά τους 50 πόντους διαφορά που έριξε η Γαλλία στους Τούρκους του Εργκίν Αταμάν κατά του προπονητή του Επτάστερου.

Η εθνικότητα -αλλά κυρίως η επιτυχία του Εργκίν με τον Παναθηναϊκό- προκαλεί πολλούς, ας μην γελιόμαστε.

Ειδικά τώρα που αποδείχθηκε ότι ο τύπος ήταν ο κατάλληλος να ξορκίσει την κατάρα 13 ετών που σε άφηνε χωρίς Ευρωλίγκα.

Έκανε τόσο καλή δουλειά που έφθασε την ομάδα στο σημείο να είναι αδύνατον να δει το παραμικρό εμπόδιο μπροστά της. Όλες οι δυσκολίες έμοιαζαν αδύναμες μπροστά της.

Το πόσο αδύναμη αποδείχθηκε τελικά η …κατάρα αποδεικνύεται από το γεγονός πως χρειάστηκε λίγους μήνες εκπληκτικής δουλειάς για να καταφέρει να σε κάνει πρώτο σε Ευρώπη/Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που προκαλεί θαυμασμό (αλλά και…φθόνο) αποτελεί η εικόνα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα να μην μένει απλά σε μία οριακή επικράτηση επί των αντιπάλων, αλλά να τους διαλύει όλους.

Εδώ και χρόνια έχουμε δει ποικίλες σπουδαίες δουλειές προπονητών που δημιούργησαν εκπληκτικές ομάδες, δεν μπορούμε όμως να θυμηθούμε κάποιον να έχει ανεβάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό το επίπεδο της δικής του, παίρνοντας ταυτόχρονα τόσες επιτυχημένες αποφάσεις μέσα σε διάστημα…120 ημερών!

Από τον Φλεβάρη κι έπειτα ο πρωταθλητής σπρίνταρε όσο οι άλλοι αγκομαχούσαν!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News