Πρόβλημα... με Πίτερς στον Ολυμπιακό - Θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό;
Ψάχνονται… μεταξύ τους οι παίκτες στον Ολυμπιακό μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Σάσα Βεζένκοφ!
Ο ερχομός του Βούλγαρου καλαθοσφαιριστή στο «λιμάνι» θα φέρει με κάθε βεβαιότητα, μια αποχώρηση από το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» με το … καμπανάκι να χτυπάει για τον Άλεκ Πίτερς.
Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε έρθει μέσα στη σεζόν, ουκ ολίγες φορές σε «σύγκρουση» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Όσο κι αν προσπαθούσαν οι Πειραιώτες να σβήσουν τη φωτιά, οι συγκρούσεις του παίκτη με τον προπονητή ήταν κάτι παραπάνω από ένθερμες.
Μάλιστα, ο περιβόητος τεχνικός του Ολυμπιακού δε δίστασε και να τον σπρώξει σε τάιμ άουτ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι.
Προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ο Πίτερς θα ψάξει (;) για τη νέα ομάδα της καριέρας του με τον εγωισμό του να είναι πληγωμένος.
Και δω , τίθεται το ερώτημα αν θα μπορούσε να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός. Ο Αταμάν λατρεύει τους παίκτες με το μακρινό σουτ, ο Πίτερς είναι εγγύηση σε αυτόν τον τομέα. Πρόσφατα έστειλε τον Βιλντόζα στο ΣΕΦ, θα μπορούσε να πάρει τον Πίτερς στο ΟΑΚΑ και δίχως να τινάξει τη μπάνκα στον «αέρα».
Σίγουρα οι Πρωταθλητές Ευρώπης χρειάζονται αναπληρωματικό «5άρι», όμως, υπάρχει και η ιδέα μετακίνησης του Μήτογλου στη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να αποκτηθεί κάποιο «4άρι» που θα φέρει ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα.
Το αδύνατο σημείο του Πίτερς είναι η άμυνα, κάτι το οποίο σαφέστατα οφείλεται να συνυπολογιστεί.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»