Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα

Παναθηναϊκός: Επιτέλους, έγινε και αυτό...

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο εξ αναβολής παιχνίδι της Ριζούπολης.

Μετά το εύκολο 2-0 κόντρα στη Λαμία οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν σαφές προβάδισμα εξάδας και… τετράδας με μια ακόμα πειστική εμφάνιση και νίκη κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Όσον αφορά την ενδεκάδα και από την στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Αϊτόρ, δύσκολα ο Γιοβάνοβιτς να «πειράξει» κάτι στο αρχικό σχήμα μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την νίκη επί της Λαμίας. Ξεκάθαρο προβάδισμα, λοιπόν, έχουν:

Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Βέλεθ και Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και δεξιός ο Σάντσες. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή. Παλάσιος και Αϊτόρ στα «φτερά» και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News